Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Nytt utseende i bloggen

Lästid: 1 min

Jag har tidigare informerat om lite ändringar som mmin bloggportal Loppi skulle göra i fredags. Många ändringar blev det och mycket har ändrats i min blogg. I PC så kan man se bloggen i fullversion med menyrad och i mobilen eller surfplattan är det komprimerad. Just nu är har lite missnöjd med mina “kategorier” där det blev en lååång lista och inte alls organiserad som jag har gjort och även ändrat å meckat med de igår. Jag får väl ha lite tålamod.

capture-20150515-214106

 

Header studsade tillbaka till mitt gamla. Jag har fått en menyrad som jag trodde att jag skulle kunna pilla på lite som jag vill… Nähää.. men allting är u det ombyggnad och jag hoppas på att kunna göra lite fritt i bloggen. Annars går jag väl ordna en fristående webplats.

Btw…. Min nya domän THAIMORSAN.SE funkar inte just nu men hoppas att ni kan använda den korta å enklare webbadressen snart. Sedan ör det bara googla på THAIMORSAN så poppar jag upp överallt tror jag hahaha.

IMG_0353.JPG

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge