Nytt utseende i bloggen

Lästid: 1 min

Jag har tidigare informerat om lite ändringar som mmin bloggportal Loppi skulle göra i fredags. Många ändringar blev det och mycket har ändrats i min blogg. I PC så kan man se bloggen i fullversion med menyrad och i mobilen eller surfplattan är det komprimerad. Just nu är har lite missnöjd med mina “kategorier” där det blev en lååång lista och inte alls organiserad som jag har gjort och även ändrat å meckat med de igår. Jag får väl ha lite tålamod.

capture-20150515-214106

 

Header studsade tillbaka till mitt gamla. Jag har fått en menyrad som jag trodde att jag skulle kunna pilla på lite som jag vill… Nähää.. men allting är u det ombyggnad och jag hoppas på att kunna göra lite fritt i bloggen. Annars går jag väl ordna en fristående webplats.

Btw…. Min nya domän THAIMORSAN.SE funkar inte just nu men hoppas att ni kan använda den korta å enklare webbadressen snart. Sedan ör det bara googla på THAIMORSAN så poppar jag upp överallt tror jag hahaha.

IMG_0353.JPG

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge