Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Nytt till Tilda från Lekmer

Lästid: 1 min

Ej sponsrat inlägg!

Förra veckan passade jag på att fynda och beställa lite saker till Tilda. Det är nog andra gången jag har beställt något från Lekmer. Hon behöver en större regnställ/galonbyxor och jag hittade en i storlek 100. Det är också första gången jag köper en Didrikssons produkt men jag tror att de är bra. Galonbyxor ska hon ha över vinteroverallen. Så mycket som hon geggar ner sig nör fröknarna väl har släppt ut barnen i regn och rusk och de gärna hoppa ner i en djup sandgrop så måste Tilda köra dubbla lager, därför ett par större galonbyxor. 

Sedan hittade jag en kassaapparat och jättesöt te-set. Kassaapparaten sa jag att de var från bebisen i magen, då var hon extra gosig mot magen men hon brukar ändå pussa magen. Te-setet får hon senare när hon fyller år 😊

  
Bilder lånad av Lekmer

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge