Ej sponsrat inlägg!

Förra veckan passade jag på att fynda och beställa lite saker till Tilda. Det är nog andra gången jag har beställt något från Lekmer. Hon behöver en större regnställ/galonbyxor och jag hittade en i storlek 100. Det är också första gången jag köper en Didrikssons produkt men jag tror att de är bra. Galonbyxor ska hon ha över vinteroverallen. Så mycket som hon geggar ner sig nör fröknarna väl har släppt ut barnen i regn och rusk och de gärna hoppa ner i en djup sandgrop så måste Tilda köra dubbla lager, därför ett par större galonbyxor. 

Sedan hittade jag en kassaapparat och jättesöt te-set. Kassaapparaten sa jag att de var från bebisen i magen, då var hon extra gosig mot magen men hon brukar ändå pussa magen. Te-setet får hon senare när hon fyller år 😊

  
Bilder lånad av Lekmer