loader image

thaimorsan logo

Vill du komma i kontakt?

Har du frågor om recept, samarbete eller annat?

hej@thaimorsan.se

 

Facebook

Nytt bloggtema 2019

Nytt bloggtema 2019

Nytt år och såklart vill jag har ett nytt bloggtema dvs ny design och färger som känns…jag. Och det blev lite svårt när jag satt med 10 olika tema att välja bland som jag trodde skulle passa. Jag testade olika tema och kom tillbaka till denna flera gånger och tillslut fick det bli den.

Jag det är ett gratis tema men man måste ändå sköta allting själv. Vet du vad du vill ha in och den finns inte i det temet du tyckte var snyggt och fräscht så failar ju allt. Tror inte att jag fick installera om temat minst 5 gånger av olika anledningar. Men det är så jag lär mig hur man göra och ska undvika till nästa gång. Sedan översatte jag också temat så att den fick svenska språk. Nu såg jag att jag missade att översätta några ord också men det överlever du som läsare hoppas jag.

Så vad tycker du?

Lämna gärna en kommentar och gärna förbättringsförslag. Tips

Allting är inte top notch. Jag har redan fått en kommentar på Instagram om filter för recept och den kommer! Jag ska bara gå igenom alla mina närmare 3000 blogginlägg och fixa till receptinläggen.

thaimorsan logo

2 kommentarer om “Nytt bloggtema 2019

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge