Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Nytt bloggtema 2019

Nytt bloggtema 2019
Lästid: 1 min

Nytt år och såklart vill jag har ett nytt bloggtema dvs ny design och färger som känns…jag. Och det blev lite svårt när jag satt med 10 olika tema att välja bland som jag trodde skulle passa. Jag testade olika tema och kom tillbaka till denna flera gånger och tillslut fick det bli den.

Jag det är ett gratis tema men man måste ändå sköta allting själv. Vet du vad du vill ha in och den finns inte i det temet du tyckte var snyggt och fräscht så failar ju allt. Tror inte att jag fick installera om temat minst 5 gånger av olika anledningar. Men det är så jag lär mig hur man göra och ska undvika till nästa gång. Sedan översatte jag också temat så att den fick svenska språk. Nu såg jag att jag missade att översätta några ord också men det överlever du som läsare hoppas jag.

Så vad tycker du?

Lämna gärna en kommentar och gärna förbättringsförslag. Tips

Allting är inte top notch. Jag har redan fått en kommentar på Instagram om filter för recept och den kommer! Jag ska bara gå igenom alla mina närmare 3000 blogginlägg och fixa till receptinläggen.

thaimorsan logo
Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Nytt bloggtema 2019

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge