Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Nynäshamn & bio

Lästid: 1 min

Vad hittar vi på när vi är och hälsar på mina föräldrar i Sthlm?

Oftast så brukar båda mina föräldrar jobba men den här veckan som vi är här är båda lediga! Yeay! Tilda vill följa med “khun yaay och khun taa” överallt, det är så hon kallar mormor och morfar på thai. 

I veckan blev det en utflykt till Nynäshamn och vi strosade lite, åt glass och köpte färskrökta räkor och annat gott med hem. Tilda ville åka i morfars bil så Måns fick sätta dit hennes barnbilstol och sedan åka de själva och handlade mm. Det blev inte många bilder då jag filmade lite istället. 


Sedan har vi föräldrar fått barnvakt och vi var på bio. Det fick ändå bli en hyfsad tidig bio som kl.18 och vi var hemma innan kl.21. Vi såg Luc Besson nya film “Valerian…” som var underhållande och bra enl. min. Godkänd alltså och man bör se den på bio i 3D. 

Bild: IMDB

Mer inlägg kommer. Igår var vi på söder hela eftermiddag och kväll så ett inlägg vad vi gjorde kommer 🙂 Vi ni veta redan nu så kolla in Instagrams bilderna 🙂 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge