Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Nyckel till nya hemmet

Lästid: 2 min

Yeay… kl.8:30 fick vi nycklar till vår nya lägenhet och en rundtur bland alla vitvaror och allt som behövdes gå igenom. Allt runt omkring utanför kommer vara klar typ sommar 2016 men det gör väl ingenting då vintertiden är snart här. Dock tycker vi att man borde få ett reducerad månadsavgift då vi och ansra andra här inte har tillgång till gården och ute-spa/orangeriet och för oss då utplatsen inte är klar.  

Måns började i alla fall tömma källarförrådet. Vi har tömt det mesta i köket och börjat sätta in saker i köket i den nya lägenheten. På lördag får vi bärhjälp och då kommer det inte bli super mycket än soffan, sängen, köksbord, bokhyllor men stora saker alltså. Sist när vi flyttade in så tog det 4 tim på tre man så den här gången bör nog gå fort också. Den enda fasa är nu att det kan bli KAOS om alla flyttar in på lörsdag. Grannen mittemot som är en ung kille har redan flyttat in och fått nya möbler levererade och grannen jämte flyttar inte in än som tur är men resten ovanför som ska ha hiss osv. Vägen utanför är enkelriktad och det går inte att köra runt då de bygger i området. Kaos. 

  
Tilda var sååå besviken imorse när hon sprang in till sitt rum och där fanns det varken säng eller leksakskök som hon trodde. Hon ville hem direk, hem till soffan! Och ikväll när vi packade upp ett och annat så var hon direkt där vi flyttlådorna och ville ha “Bajs-plutten” och “Ingrid”. Så Måns fick underhålla henne medan jag ställde in grejer i köket. 

Vi har hyrt släpet tills imorn så det blir en hel dag att grej plus tvätta sista gången här. Och i 2-3 dagar lever vi på snabbmat och halvfabrikat.

  

Där i vårt nya sovrum hade de gjort det mysigt ja… Inte så mycket värme än och det skulle inte komma igång förrän nästa vecka! Brrr! Hoppas vi har varmvatten på lördag. 

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Nyckel till nya hemmet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge