Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Nyårsdagen 2017

Lästid: 1 min

Hur många vaknade bakis idag? 🙂

Som småbarnsföräldrar så vill man inte bli bakis! Det finns inte utrymme för det! De små kan väcka en genom att sitta upp och slabba till i nyllet bam bam bam så att man måste vakna och masa sig upp. Dock sov vi alla till klockan 10 idag. 

Vi firade in det nya året i Linné hos Måns brors och familj. Kusinerna härjade runt lägenheten och höll sig vakna till tolvslaget och såg fyrverkerierna. Vi kom hem lite efter kl.1 och jag fick feberfrossa. Idag blev förkylningen värre och jag skyller på alkoholen. Det var mitt eget fel. Jag drack en öl, två glas vin, en Bailey och ett glas Champagne. Jag var inte ett dugg full då allting var i samband med en tre-rätters middag och sällskapsspel. Förkylningen blev värre och jag orkade ändå vara uppe varje timme och spottade ut slemklumpar i halsen och letade upp Bamyl. Jag hittade inte Alvedon så det fick bli Bamyl med koffien. Trodde att jag skulle vara vaken efter det men det gick bra att sova. Jag kände dock av koffeinet då jag drog i mig två brustabletter. Jag blir alltid darrig och konstig av koffein. Jag repade mig igen efter kl.16 då jag och Prim tog en tupplur i eftermiddag. 

En sådan seg dag men mat blev det också. Färska äggnudlar med krispig anka och vattenspenat. Och vi har börjat kolla på SKAM…haha! 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge