Hur många vaknade bakis idag? 🙂

Som småbarnsföräldrar så vill man inte bli bakis! Det finns inte utrymme för det! De små kan väcka en genom att sitta upp och slabba till i nyllet bam bam bam så att man måste vakna och masa sig upp. Dock sov vi alla till klockan 10 idag. 

Vi firade in det nya året i Linné hos Måns brors och familj. Kusinerna härjade runt lägenheten och höll sig vakna till tolvslaget och såg fyrverkerierna. Vi kom hem lite efter kl.1 och jag fick feberfrossa. Idag blev förkylningen värre och jag skyller på alkoholen. Det var mitt eget fel. Jag drack en öl, två glas vin, en Bailey och ett glas Champagne. Jag var inte ett dugg full då allting var i samband med en tre-rätters middag och sällskapsspel. Förkylningen blev värre och jag orkade ändå vara uppe varje timme och spottade ut slemklumpar i halsen och letade upp Bamyl. Jag hittade inte Alvedon så det fick bli Bamyl med koffien. Trodde att jag skulle vara vaken efter det men det gick bra att sova. Jag kände dock av koffeinet då jag drog i mig två brustabletter. Jag blir alltid darrig och konstig av koffein. Jag repade mig igen efter kl.16 då jag och Prim tog en tupplur i eftermiddag. 

En sådan seg dag men mat blev det också. Färska äggnudlar med krispig anka och vattenspenat. Och vi har börjat kolla på SKAM…haha!