Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Nya varma skor & tänder på väg!

Lästid: 1 min

I väntan på att bloggen ska flytta så fortsätter jag härinne tillsvidare. Johanna hade inte räknat med att städa i bloggen och fixa massa fel, därför det blev en fördröjning men tror mig…jag vill flytta asap men jag vill inte släppa ut något halvt färdig. 

Det var ett tag sedan jag berättade om barnen. Båda var mer eller mindre förkylda så Tilda har varit hemma från förskolan tisdag och onsdag och idag fast hon ville dit. Hon var så glad över att hon skulle till förskolan i tisdag då det regnade och regnade. Hon ville visa upp sina nya varma gummistövlar och vinterboots som jag köpte. 


Hon behövde varma skor och de var inte ens på rea men verkar bra. Vinterbootsen kom med dubbla inläggsulor av fleece så om Tilda skulle bli blöta om fötterna så har hon ett par torra extra. Två par skor för nästan 900kr, det är helt ok om det är bra skor. Det viktiga är att hon inte fryser om fötterna då hon är oftast ute och vinterbootsen klarar -30 grader! 


Prim blev mer förkyld och hade feber i torsdag. Det var då jag upptäckte att en tandsprickning. Hon vill inte att vi ska känna på den och idag har den lilla tanden kommit upp en pytte pytte bit. Igår har Prim sovit jättemycket i tre omgångar dvs 30 min till 1,5 tim. När det är läggdags då blev hon som vildast och ska åla runt över allt på sängen…särskilt till pappas klockradion och slå på den eller ströcka sig och rycka på speldosan med ljus och musik. 


Jag får inte mycket gjort kan jag säga när de två är igång. Det är nån som ska äta, kissa, gråta, bråka… önskar att jag har ett kontor att gå iväg till nån gång i veckan. 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge