En stilren Hexter & Baines klocka är den perfekta presenten!


Jag har fått hem två nya klockor från Hexter & Baines. De är enkla i stil men så klassiska och passar till alla tillfällen och outfits! Jag har verkligen kollat in alla inspobilderna på deras Instagram. Klockorna är jättefina trots att det finns få modeller att välja bland men less is more. Ändå kunde jag inte bestämma mig för vilka.

Den ena klockan är en sen farsdagspresent till Måns och den andra är till min mamma som har nyligen fyllt år så hon ska få en klocka på onsdag nu när hon kommer till oss. Eftersom jag kunde inte välja så fick både Måns och min mamma själva bestämma vilken de gillade bäst. Nu önskar jag nu att jag har en av varje färg till mig själv haha. Den skulle passa perfekt oavsett vad jag har på mig på fest eller till vardag.


Måns valde en herrklocka, Adlington 40. 


Min mammas damklocka, Nottingham 36.

Det finns två längder på läderbandet för herrklockor. Modell 36 och 40 menas 36 mm och 40 mm i diameter på själva klockan. Jag tycker att Hexter & Baines klockor är en unisex accessoar, så även en man eller kvinna kan bära stora eller små klockor. 

Måns klädde upp sig inför julfesten med jobbet…

Ett hett julklappstips!

 • Anmäl dig till deras nyhetsbrev så får du en välkomstpresent på 150kr att handla för!
 • Jag har även hittat en rabattkod som fortfarande funkar, ange GTHBA43 och får 15% rabatt! 
 • Följ länken för att handla HEXTER & BAINES

En klocka kostar 1595 kr så det är verkligen ett kap!

Det var lätt att beställa och klockorna skickades som rek.brev med fri frakt och fri retur. Leveransen kom bara inom några dagar. Jag är mycket nöjd. 

Bild lånad av Hexter & Baines

KORT OM HEXTER & BAINES

 • Snygga och högkvalitativa klockor till marknadens bästa priser! 
 • Hållbar kvalitet 
 • Mycket bra schweiziskt kvartsurverk
 • Reptåligt safirglas
 • Boetten tillverkas från 316L kirurgiskt stål
 • Exklusiv plättering i roséguld eller silver
 • Vattentäthet på 5ATM (50meter). 

(Konkurrerande märken i samma prisklass använder oftast mineralglas, japanska urverk samt en vattentäthet på 3ATM.) 

 • Fri Frakt & Fri Retur inom Sverige
 • Snabba leveranser. Varje order skickas inom 24H
 • Pengarna tillbaka om du inte är nöjd med ditt köp.(Inom 14 dagar)

/Inlägget är i samarbete med Hexter & Baines