Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Nya kläder till Prim

Lästid: 1 min

Idag delade Måns och jag på oss. Tilda fick vara med Måns eftersom hon har varit med mig på dagarna och hon blev mammig. Så pappa och dotter fick hänga medan Prim och jag var i Nordstan och shoppade. Jag hittade som vanlig inget till mig själv, inget som jag verkligen vill ha. Som alltid hittar jag något till barnen. Jag fick hejdå mig. 

Jag köpte kläder bara till Prim och Tilda fick ingenting. Prim har fått ärva det mesta från Tilda och det som är Prim har Tilda “tagit hand om åt Prim” enl. Tilda. 


Jag var bara på HM och handlade baskläder som är 3 för 2 och andra plagg. Vid köp av tre saker fick jag även 20% rabatt på hela köpet. Så det blev två pyjamas, en klänning, en tröja, en body och två par byxor! 

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Nya kläder till Prim

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge