Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Ny tv-bänk

Lästid: 1 min

Jag ville ha en byrå i sovrummet och igår bokade jag en byrå som vi skulle hämta på Jysk. Väl där så kollade vi och hag tyckte att den var för låg i höjden. Måns kunde lätta sätta sig på den. Och ju längre jag velar så brukar jag skita i att köpa helt. Just en byrå så vill jag ändå vara 100% nöjd även priset var bra. Tänkte sedan att byrån var inte så djup och det var precis vad vi ville ha…runt 40 cm djup och de flesta är 48 cm eller mer och det skulle bli trångt att gå vid sängen. Byrån kunde vara tv-bänk i stället men Måns var bekymrad över att hans tv-spelkonsol skulle inte få plats och wifi-mottagning skulle krångla.  

Denna skulle kosta 850kr med 100kr extra i rabatt utöver rea-priset. 

  
Så mitt i allting så kom i hem med en vit högblank tv-bänk 😂 som kostade 1999kr men i kampanjbladet igår var 1200kr. I butiken stod det 1000kr och jag hade 100kr rabatt oavsett rea-pris. Vi fyndade en tv-bänk för 900kr. Mycket nöjd! 😁

  
Får se om jag eller Måns bygger ihop den sen 😊

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge