Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Ny skepnad?

Lästid: 1 min

Det här är så festligt! Snackar om passande bilder till mitt blogginlägg från igår “Thaimorsan.se – snart i ny skepnad“. Den verkar leva sitt eget lilla liv på Facebook. Vad hände liksom? Mina blogginlägg och bilder på Instagram delas per automatik till Facebook eftersom jag använder IFTTT.  

Jo, så här brukar det se ut hos mig på Facebook och på min Fb-sida för bloggen. Att det är aldrig de bilderna i bloggen som kommer upp. Det är oftast någon av Loppi-toppbloggar som syns istället. Det är tröttsamt och det är inget som jag kan göra något åt MEN detta är bara för kul haha! Annars gillar jag Ett päron till morsa och hennes klockrena seriestrippar om en mammas vardag och alla tokigheter. 

Använder du Facebook så får du jättegärna GILLA min Fb-sida. Då skulle jag bli superglad! 🙂 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge