Oj vad Johanna och jag har sett fram emot detta med att kicka igång vårt projekt! Ny säsong av SKAPANDE VERKSTA – Workshops för V.I.B (Very Important Bloggers). Vi ändrar nu till V.I.I… byter ut B till I = Influencers. Tramsigt?

Jo det är bra att sätta ett namn och vi har nu inte bara bloggare. Vissa kör bara Instagram, vissa lutar mer nu åt vlogg och Youtube, vissa har en podd. Influencer är ett bredare benämning som vi tror det täcker bra över det vi gör och vill påverka.


14 deltagare!

Igår var vi hela 14 st! Några var med redan från förra terminen när vi körde ett ”beta-test” t ex Emma ”På Smällen!” och några är nya. Superkul att vi har många likasinnade som vill driva framåt med bloggen och tillsammans förändra samt förbättra sin blogg och ev. livet kring det.

Veteraner & nybörjare

Några är veteraner och några är nya med att blogga. Jessica är ny, jobbar även som fotograf på sin Oh Honey Photography och vill börja med företagsblogg. Vi har några veteraner som t ex Emelie, som driver sitt företag Back to basic PT och bloggen ”Under My umbrella” och hon firade 9 år med bloggen i helgen, tror jag. Sedan har vi Ellie ”Citycatwalk”, vår snygga fashionista (som driver även sitt Instagram under samma namn @citycatwalk) och tipsar om mode och ”how to dress” plus många inspirerande bilder. Ellie har bloggat i 10 år och igår gjorde sin första vlogg! Rekord här måste vara Liselotte ”Fotoliselotte” som har bloggar i 12 år! Wow! Hade jag fortsatt med min lilla blogg som jag klagade mest om mitt liv i Wales så hadd jag nåt kommit upp till 8 år hahaha!

Det var lite kul att höra hur klimatet i bloggvärlden var då på ”deras tid” ?

Några hann gå men här är vi som deltog. (Bild: Johanna Bergsro /Enklaknep.se)

Vi tycker att det är kul att Studie Främjandet vill vara med i vårt projekt och sponsra oss med en permanent lokal. Vi kommer att fortsätta köra workshopen varannan söndagar.

Finns du i Göteborg och vill ha info eller anmäla dig till workshopen, det gör du på workshop@thaimorsan.se ! Välkommen!