Thaimorsan

Familjeliv & Matglädje

thaimorsan logo

Vill du komma i kontakt?

Har du frågor om recept, samarbete eller annat?

hej@thaimorsan.se

 

Facebook

Ny säsongpremiär för vår Skapande Verksta workshop!

Oj vad Johanna och jag har sett fram emot detta med att kicka igång vårt projekt! Ny säsong av SKAPANDE VERKSTA – Workshops för V.I.B (Very Important Bloggers). Vi ändrar nu till V.I.I… byter ut B till I = Influencers. Tramsigt?

Jo det är bra att sätta ett namn och vi har nu inte bara bloggare. Vissa kör bara Instagram, vissa lutar mer nu åt vlogg och Youtube, vissa har en podd. Influencer är ett bredare benämning som vi tror det täcker bra över det vi gör och vill påverka.


14 deltagare!

Igår var vi hela 14 st! Några var med redan från förra terminen när vi körde ett “beta-test” t ex Emma ”På Smällen!” och några är nya. Superkul att vi har många likasinnade som vill driva framåt med bloggen och tillsammans förändra samt förbättra sin blogg och ev. livet kring det.

Veteraner & nybörjare

Några är veteraner och några är nya med att blogga. Jessica är ny, jobbar även som fotograf på sin Oh Honey Photography och vill börja med företagsblogg. Vi har några veteraner som t ex Emelie, som driver sitt företag Back to basic PT och bloggen “Under My umbrella” och hon firade 9 år med bloggen i helgen, tror jag. Sedan har vi Ellie “Citycatwalk”, vår snygga fashionista (som driver även sitt Instagram under samma namn @citycatwalk) och tipsar om mode och “how to dress” plus många inspirerande bilder. Ellie har bloggat i 10 år och igår gjorde sin första vlogg! Rekord här måste vara Liselotte “Fotoliselotte” som har bloggar i 12 år! Wow! Hade jag fortsatt med min lilla blogg som jag klagade mest om mitt liv i Wales så hadd jag nåt kommit upp till 8 år hahaha!

Det var lite kul att höra hur klimatet i bloggvärlden var då på “deras tid” ?

Några hann gå men här är vi som deltog. (Bild: Johanna Bergsro /Enklaknep.se)

Vi tycker att det är kul att Studie Främjandet vill vara med i vårt projekt och sponsra oss med en permanent lokal. Vi kommer att fortsätta köra workshopen varannan söndagar.

Finns du i Göteborg och vill ha info eller anmäla dig till workshopen, det gör du på workshop@thaimorsan.se ! Välkommen! 

9 kommentarer om “Ny säsongpremiär för vår Skapande Verksta workshop!

 1. Då är jag mest veteran av alla, med tolv år 😉 Helt galet många år som jag, Ellie och Emelie bloggat nu!

  1. Haha länka dig me då ? sa du nåt om det? Måste har missat hehe

 2. TACK snälla, vilka fantastiskt fina ord! Jag blev verkligen helt överväldigad av ditt inlägg. Så roligt att bli omnämnd på det viset. Jag är så glad att jag har fått möjlighet att delta i dessa work shops! Jag lär mig så mycket varje gång och blir så inspirerad. Jag älskar när vi tjejer kan stötta och hjälpa varandra på det här viset. Girl Power at its best! Stor kram!

 3. Jag håller med Ellie i allt vad hon skriver.
  Jag är så glad att ni dragit igång detta och att jag har äran att få vara med er varannan söndag. Så mycket inspiration och coaching från alla håll för att inte tala om inputs.
  LOVE IT!

  KRAM
  Emelie Babunovic recently posted…Skapande verksta – V.I.I.My Profile

  1. Men tack! Vad skönt att höra att det ger något och så kul att du ville delta och höra dina inputs me! ???

 4. Pingback: Girl Power När Den Är Som Bäst! - CITYCATWALK

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge