Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Ny leksak till tv:n

Lästid: 1 min

AppleTV! …GRATIS!…

Det är från Supreme Card där jag har ett kreditkort, det är det enda kortet vi använder. Jag har haft Supreme Card Gold sedan den lanserades, sedan år 2006? Vi handlar på kredit men vi sätter också in pengar så att vi ligger på plus, så aldrig några räntor.

 

1 krona = 1 poäng. Så denna gång har vi valt att växla våra poäng mot denna lilla nya familjemedlem. Yeeap!

De andra gångerna har JAG växlat till mig en flygbiljett Göteborg – London, Peuguet pappar- och salt kvarn, PS3 till Måns (vann 300 000 poäng på julrim), Espressomaskin 2st (jul-erbjudande 2 för 1) och en hel del biobiljetter.

 

Det blir en del samlandet men man hinner samla ihop så pass mycket poäng på några år. Och om man ändå vet att man kommer att handla för så mycket varje månad…så varför inte samla poäng också å får lite mer av det?

Jag tycker att Supreme Card har funkat för oss i flera år.

Har man ingen kontroll över sig själv eller sin ekonomi, skaffa aldrig ett kreditkort!

Mer info Supreme Card, här!

 

via Instagram http://ift.tt/1oIRovb

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge