Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Ny header!

Lästid: 1 min

Det blev visst en ny header i natt! Jag testade en bild-app och kunde så klart inte sluta mecka med bilder tills jag fick ett resultat. 

Den nya headern syns i surfplattor och dator. Nu vet jag inte hur hela bloggen ser ut i datorn men jag vet att det var helt crazy med layouten och gamla widget som har ploppat upp. Bilderna i inläggen är jag också tokig på för de är enorma på många av dem.


Det är ett projekt i sig att fixa en bra bild med mig och barnen till headern så nu låter jag detta vara ett tag. Men vad tycker ni om min nya header? Det är visserligen en smaksak… Är jag på rätt spår? 

Print Friendly, PDF & Email

3 kommentarer om “Ny header!

 1. Hej Siranee!

  Jag tänkte bara kommentera och säga att vi har en tävling på Babyshop nu där du kan vinna en Tripp Trapp till dig och en kompis 🙂

  Det är superenkelt att delta men bidraget behöver vara inne senast på torsdag! Läs mer här: http://blog.babyshop.se/vinn-en-tripp-trapp-stokke/

  Hoppas allt är bra med dig 🙂
  Kram!

  /Sofie på Babyshop

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge