Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Ny header!

Lästid: 1 min

Plöstligt så hände det haha! En ny header och den får duga så länge. Jag tycker att den representerar mig rätt bra haha. Min selfie blir inte heller bättre än så här och den påminner om mig för 15 år sedan då jag var ung och het som student i Lund hahaha…den glada tiden och alla mina bravader. Det var då jag lagade mat på allvar och paxade mitt korridorskök med festliga matfester och lyckades alltid mangla in 15 pers i 26 kvm rum plus att min säng brakade itu en gång…också på en fest ich inget annat! Oj det var visst lite flash back haha! 

Vad tycks? Ingen Tilda och ingen Måns men ni vet i alla fall att de finns. Ny header kommer när jag har bättre bilder på alla oss 🙂

Happy Friday!   

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge