Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Ny Everest overall till Tilda

Lästid: 1 min

Äntligen har jag hämtat ut vinsten som jag vann i en tävling hos Llykke – Tvillingmamman Nicole! Tackat tackar! 🙂

Det är en 2-delad overall och jag valde den i svart eftersom Tilda har en i rosa och en i lila. Den här är svart men på insidan är grön/turkos med storlek 86-92. Jättefin och kommer till användning nu. Den passar i alla årstider men bäst för vår och höst tror jag då de är inte fodrade men vind och vattentät. Försökte få på Tilda för att testa med hon flydde hehe

Jättekul att Tilda har fått en hälsning och teckning från tvillingarna 🙂

image

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Ny Everest overall till Tilda

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge