Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Ny brödrost och fat yeah!

Lästid: 1 min

Idag var vi ute och handlade redan 10.30! Hann med Rusta, ÖoB, Systembolaget och Coop på 2.30 tim. Under tiden vi handlade så fick jag sms om att mitt paket från Bagaren och Kocken hade kommit till Coop så jag plockade upp det också. Felet var att jag hade barnvagnen full med grejer å jag förväntade mig inte att paketet skulle vara så stort. Det fick åka på barnvagnssitsen och Tilda fick gå. Jag fick väl bära henne då och då för hon ville hela tiden gå på cykelbanan så vi var inte så poppis. Men jag fick hem allting inklusiv barnet…

image

Brödrost av märket Dualit från Bagaren och Kocken.

Tilda var såklart först och grävde i boxen och hon vara hängde över kanten hehe. Brödrosten är rätt fet, faten behövdes men snart är det slut med bänkytor. Nu vill jag vinna resor och pengar! Får inte plats med allting 🙂

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge