Idag var vi ute och handlade redan 10.30! Hann med Rusta, ÖoB, Systembolaget och Coop på 2.30 tim. Under tiden vi handlade så fick jag sms om att mitt paket från Bagaren och Kocken hade kommit till Coop så jag plockade upp det också. Felet var att jag hade barnvagnen full med grejer å jag förväntade mig inte att paketet skulle vara så stort. Det fick åka på barnvagnssitsen och Tilda fick gå. Jag fick väl bära henne då och då för hon ville hela tiden gå på cykelbanan så vi var inte så poppis. Men jag fick hem allting inklusiv barnet…

image

Brödrost av märket Dualit från Bagaren och Kocken.

Tilda var såklart först och grävde i boxen och hon vara hängde över kanten hehe. Brödrosten är rätt fet, faten behövdes men snart är det slut med bänkytor. Nu vill jag vinna resor och pengar! Får inte plats med allting 🙂