Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Ny bärsele

Lästid: 1 min

I tidigare inlägget om taxi och taxameter så nämde jag om att vi blev av med Tildas bärsele. Idag var vi och handlade i Pahurat (Indien town/tyg mecka). Min thaikompis rekommenderade att åka dit till ett varuhus som heter Chinaworld och på 3 vån finns Dek-toy butik som hade allt för barn. Det var inte stort i butiken men de hade vad jag sökte å jag pallade inte leta så. När vi kom dit så sa jag att jag ville ha deras bösta bärsele med höftstöd.

Vår gamla Pognae köpte jag på nätet å även jag skulle beställa den igen så skickas den inte till Thailand. Men jag vill ha en liknande så Måns också kan bära.

image

Vår gamla Pognae, en rubust bärsele som vi saknar.. Buhuu!

Bärselen kostade 1950 baht men när vi skulle betala fick vi den för 1560 (ca 300kr). Köpte också lite annat som manekyr set, flaskrengörare och barnmatsmosare med mortel.

Den här bärsele är en kombination av “hip-seat” och bärsele. Det går att bära barnet vid bröster och framåtvänd å på ryggen. Skitbra för Tilda älskar att vara på ryggen men inte så mycket vid bröstet för hon ser inget. Måns fick ta på sig bärselen direkt och Tilda satt framåtvänd å vi lämnade butiken utan kartongen men jag tog lite bilder på den.

wpid-20140130_163301.jpg

wpid-20140130_163242.jpg

wpid-20140130_163252-1.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge