Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Ny babycrib & skötbord

Lästid: 1 min

Lilla Prim har fått en ny babycrib & skötbord från Jollyroom. Tilda gamla spjälsäng är i Mora som vi har lånat ut till lilla Berra. Den får ändå inte plats här, därför har vi nu en liten crib till lilla Prim. Vi måste dock försöka få henne att sova i sin säng. 

JLY bedside crib Dream   Prim har fått ligga i sängen i 20 min. Den ena sidan har vi med avsikt tagit bort då jag har tänkt att sängen ska stå vid min sida av vår säng. Det finns ett band som man kan binda fast spjälsängen med föräldranas säng men vår säng är en kontinental utan stommar så det går inte. Vi ska fixa en bädd och sätta dit alla sidor av säkerthetskäl. 

 Tilda tyckte det var jättekul att kunna ligga under babycribben. Sängen har hjul så det är lätt att flytta den och den funkar även som en liten soffa för barn när barnen blir äldre. Mångfunktionell möbler, det gillar vi!

JLY Dream skötbord 

Vi har också ett skötbord så vi slipper ryggskott! Med Tilda har vi klarat oss utan ett skötbord men det var även pga platsbrist. 

  
Jag ska fixa till badrummet för just nu är det lite bombnedslag. Skötbordet är jättefin med två rymliga hyllplan och en förvaringslåda. Jag tror att den är större än Ikea “Snigel”. 

 Både sängen och skötbordet är robusta men lättvikta och inte alls svåra att montera ihop. Måns fick göra jobbet som vanligt hehe.

Båda JLY crib och skötbord finns som set hos Jollyroom, tillsammans kostar de nu 2499kr (ord.pris 3498kr). Du hittar setet här!

/i samarbete med Jollyroom

Tips! Imorn kommer en tävling! Håll utkik om du vill ha chans att vinna detta set med JLY crib & skötbord från Jollyroom 😉

Print Friendly, PDF & Email

3 kommentarer om “Ny babycrib & skötbord

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge