Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Nudelsoppa kan jag inte vara utan

Lästid: 1 min

Fullt upp med Tilda hela eftermiddag och kväll. Nej, ingen supermorsa här inte. Försöker inte heller utge mig att vara något mer än vad jag är just nu eller mer än vad jag skulle vilja vara.

Planerade middan blev inte som jag tänkt mig. Skulle ställa mig och köra en långkok direkt efter hämtningen på dagis men Tilda gav mig ingen matlagningsro. Kom igång med käket på riktig vid kl. 18. En höstgryta med högrev och rödvin fick bli som det bli. Resten av rödvin fick jag unna mig en regnig onsdag som är. Bakade till och med vitlöksbrytbröd! Måns kom hem från jobbet i Oslo så sent som 20:40 och precis lagom till Tilda ska upp från badet. Middan var klar för länge sen. Å vad jag höra…som jag misstänkte, att Måns hade redan käkat på Max runt kl.18. Det kunde han inte ringa å tala om för mig? Plus att han sa att JAG kunde har ringt å frågat! Från irriterad till förbannad. Eller så behövde jag ventilera mig å får ur mig saker lite. Fick ju inte avreagera mig genom att laga mat i lugn och ro.

Jag hade kunnat trycka i mig nudelsoppa som jag kan tillaga från grunden istället. Nudelsoppa kan jag äta oavsett årstider, väder och humör. Nudelsoppa kan jag inte vara utan.

Hann handla på Saigon food innan hämtningen 🙂
IMG_4451.JPG

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Nudelsoppa kan jag inte vara utan

 1. Hej!
  Jag älskar att läsa din blogg. Kan inte du lägga upp recept på maten du lagar. Som hon som har matstugan bloggen 🙂

  Vänliga hälsningar
  Janet Löb

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge