Fullt upp med Tilda hela eftermiddag och kväll. Nej, ingen supermorsa här inte. Försöker inte heller utge mig att vara något mer än vad jag är just nu eller mer än vad jag skulle vilja vara.

Planerade middan blev inte som jag tänkt mig. Skulle ställa mig och köra en långkok direkt efter hämtningen på dagis men Tilda gav mig ingen matlagningsro. Kom igång med käket på riktig vid kl. 18. En höstgryta med högrev och rödvin fick bli som det bli. Resten av rödvin fick jag unna mig en regnig onsdag som är. Bakade till och med vitlöksbrytbröd! Måns kom hem från jobbet i Oslo så sent som 20:40 och precis lagom till Tilda ska upp från badet. Middan var klar för länge sen. Å vad jag höra…som jag misstänkte, att Måns hade redan käkat på Max runt kl.18. Det kunde han inte ringa å tala om för mig? Plus att han sa att JAG kunde har ringt å frågat! Från irriterad till förbannad. Eller så behövde jag ventilera mig å får ur mig saker lite. Fick ju inte avreagera mig genom att laga mat i lugn och ro.

Jag hade kunnat trycka i mig nudelsoppa som jag kan tillaga från grunden istället. Nudelsoppa kan jag äta oavsett årstider, väder och humör. Nudelsoppa kan jag inte vara utan.

Hann handla på Saigon food innan hämtningen 🙂
IMG_4451.JPG