Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Nu ligger vårt lägenhet ute på Blocket.

Lästid: 1 min

Kom och köp 🙂

Just Nu ligger lägenheten endast på Blocket sedan i onsdags och på två dagar har vi fått två förhandsbud, den ena som var bra och den andra var lite bättre. Lägenheten kommer upp på Hemnet ikväll. Spännande detta! 🙂 Vi vill ha visningar men får vi ett riktigt bra förhandsbud innan visningen så tåls det att tänkas. 

Om man tittar på statistiken så har försäljningspriset i området ökat med 28,6% enl. Mäklarinfo.se och såldes på 4 dagar! 

Kika in här på HÄR för fler bilder och info på lägenheten. 

  
   
    
 
Bilder: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling. Fotograf: Henrik. Homestyling: jag 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge