Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Nu kan ni lyssna på podden!

Lästid: 1 min

Podden ligger uppe. Den skulle komma upp i fredag men Linda-HighOnLife.se har varit megasjuk men nu är den uppe och alla som vill kan lyssna.
Skulle köra web-tv med varsitt ämne men sedan blev det ändring och vi körde podden istället så Emma och jag fick köra tillsammans. Det blev bara roligare!

För att vara ärlig så vågade jag först inte lyssna haha. Men det blev jättebra öven jag var lite nervös och vi fick pause:a flera gånger då lilla Vincent ville annat hehe

Podd: Föräldrarsnack del 3 – bloggsnack! 

Klicka direkt på länken ovan! 🙂

IMG_1793
I podden pratade vi om föräldrar och blogg, att exponera våra barn, tvåspråkighet, är det glammig som bloggare och lite till. Jag pratade lite kort men alla de ämnen i ämnet bloggsnack skulle vi kunna behandla var för sig.

Linda söker tips om olika ämnen hon ev. vilka bloggare eller intressanta personer hon skulle kunna bjuda in för web-tv och podd. Hör av er till Lindainfo@highonlife.se

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Nu kan ni lyssna på podden!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge