Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Nu kan budgivningen börja! 

Lästid: 1 min

God morgon! 

De två visningarna plus två förhandsvisningar har gått jättebra enl. mäklaren och var ganska pepp. Alla som var intresserade kom plus några walk-in. Det var väl något runt 40 intressenter och det var mer än mäklaren hade räknat med och att alla kom också! Av de som var intresserade hade även lånelöften klara, det var ju bra. Styrelsen sade också att några hade ringt och bett om mera uppgifter som mäklaren inte hade alla svaren på.  

Det blir en spännande dag… eller några dagar framöver. Nu kan budgivningen börja! 🙂 

  

Tips! Billiga lime och chili den här veckan på Willy’s haha! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge