loader image

thaimorsan logo

Vill du komma i kontakt?

Har du frågor om recept, samarbete eller annat?

hej@thaimorsan.se

 

Facebook

Nu en spontan roadtrip mot Stockholm

Hur länge var vi i Halmstad egentligen? Jag har faktisk tappat räkningen, kan det var 3 veckor? Vädret där har varit toppen och de hetaste dagarna med värme uppe mot 33 grader, då satt jag inne hemma och jobbade medan de andra var på stranden haha! Men många stranddagar blev det.

Nu är vi på väg mot Stockholm. Vi var hemma i söndag och igår. Idag packade hela förmiddagen och vi rullade klockan 12 , hämtade paket på macken medan Måns tankade. Barnen fick gratis Piggelin också i o m vi tankade mer än 20L på OKQ8.

Så vad ska vi hitta på i Sthlm? Tilda vill åka “Ville Vinking-båten” igen som förra året men Måns tyckte att Viking Cinderella var sunkigt så vi får se vad det blir. Ska även hälsa på min vän Linda som har flyttat till hus på Ekerö. Det blir nog upp till Mora också. Måns tog med fiskespön…

Har du också semestrat eller “hemmestrat” i Sverige i år?

2 kommentarer om “Nu en spontan roadtrip mot Stockholm

  1. Tips! Viking Grace är mycket fräschare, eftersom det endast är några år gammalt. Också Silja Line är ett bättre alternativ än Cinderella.

    1. Tack! Känner till de men har aldrig åkt med Grace eller Silja Serenade, annars har åkt med alla. Tror der blir Grace men det är så tidigt den åker ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge