Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Nu en spontan roadtrip mot Stockholm

Lästid: 1 min

Hur länge var vi i Halmstad egentligen? Jag har faktisk tappat räkningen, kan det var 3 veckor? Vädret där har varit toppen och de hetaste dagarna med värme uppe mot 33 grader, då satt jag inne hemma och jobbade medan de andra var på stranden haha! Men många stranddagar blev det.

Nu är vi på väg mot Stockholm. Vi var hemma i söndag och igår. Idag packade hela förmiddagen och vi rullade klockan 12 , hämtade paket på macken medan Måns tankade. Barnen fick gratis Piggelin också i o m vi tankade mer än 20L på OKQ8.

Så vad ska vi hitta på i Sthlm? Tilda vill åka “Ville Vinking-båten” igen som förra året men Måns tyckte att Viking Cinderella var sunkigt så vi får se vad det blir. Ska även hälsa på min vän Linda som har flyttat till hus på Ekerö. Det blir nog upp till Mora också. Måns tog med fiskespön…

Har du också semestrat eller “hemmestrat” i Sverige i år?

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Nu en spontan roadtrip mot Stockholm

  1. Tips! Viking Grace är mycket fräschare, eftersom det endast är några år gammalt. Också Silja Line är ett bättre alternativ än Cinderella.

    1. Tack! Känner till de men har aldrig åkt med Grace eller Silja Serenade, annars har åkt med alla. Tror der blir Grace men det är så tidigt den åker ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge