Kröp ner i en varm säng mellan mina små troll och klockan var 03:30. Måns hade kylrensning också och efter ett glas rosé av det sista slatten som var kvar i flaskan plus att vi såg säsongsavslutning av Strange thing och Wayward Pines, säsong 2 på båda. Lagom nöjd av dagen.

Sedan hängde upp jag sista tvätten mitt i natten när jag skulle borsta tänderna. Skit också… då kom jag på massor som jag skulle har packat med. Jag har packat alla väskorna. Måns har fått lägga fram vad han vill ha med. Jag har lyckats packa det mesta i våra två mellanstora resväskor. De väger knappast 20 kg per styck! Jag kunde lyfta och jämförde det med när jag lyfta en rissäck på 20 kg haha!

Det jag inte har gjort är att köpa tågbiljetter!!! Gör det precis innan vi åker för priset är oförändrat.

Inget resfeber ännu. Det brukar komma när flygplanet ska landa haha. Får se om vi hinner med 11:40 tåget! Vore bra då är vi framme på Park Inn kl.15 och vi kanske kan bada i deras inomhuspool!

Vaknade ju kl.7 och fortsatte packa! Nu ska jag göra mig själv i ordning! Sen börjar vi vår resa!