Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Nu börjar vår Kubaresa!

Lästid: 1 min

Kröp ner i en varm säng mellan mina små troll och klockan var 03:30. Måns hade kylrensning också och efter ett glas rosé av det sista slatten som var kvar i flaskan plus att vi såg säsongsavslutning av Strange thing och Wayward Pines, säsong 2 på båda. Lagom nöjd av dagen.

Sedan hängde upp jag sista tvätten mitt i natten när jag skulle borsta tänderna. Skit också… då kom jag på massor som jag skulle har packat med. Jag har packat alla väskorna. Måns har fått lägga fram vad han vill ha med. Jag har lyckats packa det mesta i våra två mellanstora resväskor. De väger knappast 20 kg per styck! Jag kunde lyfta och jämförde det med när jag lyfta en rissäck på 20 kg haha!

Det jag inte har gjort är att köpa tågbiljetter!!! Gör det precis innan vi åker för priset är oförändrat.

Inget resfeber ännu. Det brukar komma när flygplanet ska landa haha. Får se om vi hinner med 11:40 tåget! Vore bra då är vi framme på Park Inn kl.15 och vi kanske kan bada i deras inomhuspool!

Vaknade ju kl.7 och fortsatte packa! Nu ska jag göra mig själv i ordning! Sen börjar vi vår resa!

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Nu börjar vår Kubaresa!

 1. OH MY skall bli HELT ljuvligt att följa er på er underbara resa!! Hoppas på bra wifi, hehe.
  Svar: Ja, tur att man får lite proffshjälp 😉 Jamen jaaa så himla roligt! Lutar åt att vi tar en AW här den 15/12. Absolut så tycker jag att vi ordnar upp nått så vi kan ses. Vinkväll perhaps 😉
  Linda recently posted…Konsten att kunna mingla på rätt sättMy Profile

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge