Lite action nu på morgonen! Polisen var här efter att en av grannarna ringde. Vi har haft problem med att obehöriga har tjuvbadat i vår bostadsrättsföreningen gemensamma ute-spa. Det blev polisförstärkning och poliseskort upp hehe. 

Idag var det TREDJE gången och säkert samma sällskap. För inte så länge sen var det också men tjuvbadarna hann fly och lämnade spår sv ölburkar, 6 på morgonen på en vardag liksom. 

Igår var det också tidig på morgonen och en granne kom ner. Då flydde tjuvbadarna när de såg lampan tändes. De lämnade färska blöta fotspår som ledde in till grannföreningen! 


Och idag fick vi fast tjuvbadarna! Yeay! De satt i flera timmar enl. grannen som ringde polisen. De var flera stycken men två åkte fast i alla fall då de två andra i sällskapet hann in men också lämnade blöta fotspår tillbaka in till grannföreningen. 

Bra att jag hade startat en facebooksgrupp för vår brf och vi kan kommunicera fort. 


Det är ju snuskigt att ha obehöriga som badade i kallingar. Innan någon ska bada så måste man ha i rengöringsmedlet 20 min före och klorifiera vattnet 20 min efter man badat klart. Nu måste vi byta vattnet och allt. 

Som ni ser så är grannföreningen bakom vårt vita orangeri. Vi skulle ha haft avspärrningar men det byggdes inte.