Nu har vi tjuvbadarna! 

Lästid: 2 min

Lite action nu på morgonen! Polisen var här efter att en av grannarna ringde. Vi har haft problem med att obehöriga har tjuvbadat i vår bostadsrättsföreningen gemensamma ute-spa. Det blev polisförstärkning och poliseskort upp hehe. 

Idag var det TREDJE gången och säkert samma sällskap. För inte så länge sen var det också men tjuvbadarna hann fly och lämnade spår sv ölburkar, 6 på morgonen på en vardag liksom. 

Igår var det också tidig på morgonen och en granne kom ner. Då flydde tjuvbadarna när de såg lampan tändes. De lämnade färska blöta fotspår som ledde in till grannföreningen! 


Och idag fick vi fast tjuvbadarna! Yeay! De satt i flera timmar enl. grannen som ringde polisen. De var flera stycken men två åkte fast i alla fall då de två andra i sällskapet hann in men också lämnade blöta fotspår tillbaka in till grannföreningen. 

Bra att jag hade startat en facebooksgrupp för vår brf och vi kan kommunicera fort. 


Det är ju snuskigt att ha obehöriga som badade i kallingar. Innan någon ska bada så måste man ha i rengöringsmedlet 20 min före och klorifiera vattnet 20 min efter man badat klart. Nu måste vi byta vattnet och allt. 

Som ni ser så är grannföreningen bakom vårt vita orangeri. Vi skulle ha haft avspärrningar men det byggdes inte. 

4 reaktioner på ”Nu har vi tjuvbadarna! 

  1. Va vad fräcka de är. Snuskiga fan. Usch. Bra att de åkte fast, trodde inte man kunde fylla på utan att ha “nycklar” eller nått.
    Men du förresten.. beklagar sorgen efter kungen. 🙁

    1. Vattnet måste vara i hela tiden annars blir det kalk tror jag. Därför måste alla som har bokat in sig för bad följa instruktionen vi har före och efter badet för rengöring mm. När de kommer så här så har de inte gjort något rätt plus att vi har inga tider före kl.9 och efter 22. Så de trodde väl att det var bara använda utan att någon skulle märka.

      Tack. Det är ett stort förlust för hela nationen.

    1. De reste sig inte direkt när de två första snutar kom och snackade med dem. Sen kom förstärkningen och de gick över gården utan handdukar och skor ju. Så de kom väl direkt från hemmet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge