Gårdagens spontant middag blev lyckad, så klart 🙂

Måns hann sätta upp taklampan i köket och hatthyllan i hallen innan våra gäster kom. Det blev så klart en del spring så att preggo jag svettades en gnutta efter plock och städ plus prepp för middagen. Tilda och jag gjorde också panna cotta, det visste hon direkt att hon ville ha! 

Svärisar kom med tårta så vi fikade innan middan och de fick ta vårt sovrum medan vi sov i Tildas säng. Tilda sov faktisk mellan farmor och farfar! På morgonen kom hon till oss och fortsatte sova. Tildas kusin Phille med familj kom också och de lekte bra med varandra, betoning på MED. Det var kul att se att hon lekte verkligen och delade med sig. 

Vi bjöd på antipasti, Osso Buco och vanilj panna cotta med hjortronsås som satt som smäck! Recept på allting kommer lite senare men jag förvarnar er att det var Måns som fick brasa till Osso Buco lite under min bevakning och han körde lite fritt men ändå tog han fram Glenn Strömbergs kokbok ifall att… Det var i alla fall värt varenda minut att laga till en Osso Buco själv!

Nu blir det frulle dags och det har vi glömt att fixa!