Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Nu är hemmet invigd

Lästid: 1 min

Gårdagens spontant middag blev lyckad, så klart 🙂

Måns hann sätta upp taklampan i köket och hatthyllan i hallen innan våra gäster kom. Det blev så klart en del spring så att preggo jag svettades en gnutta efter plock och städ plus prepp för middagen. Tilda och jag gjorde också panna cotta, det visste hon direkt att hon ville ha! 

Svärisar kom med tårta så vi fikade innan middan och de fick ta vårt sovrum medan vi sov i Tildas säng. Tilda sov faktisk mellan farmor och farfar! På morgonen kom hon till oss och fortsatte sova. Tildas kusin Phille med familj kom också och de lekte bra med varandra, betoning på MED. Det var kul att se att hon lekte verkligen och delade med sig. 

Vi bjöd på antipasti, Osso Buco och vanilj panna cotta med hjortronsås som satt som smäck! Recept på allting kommer lite senare men jag förvarnar er att det var Måns som fick brasa till Osso Buco lite under min bevakning och han körde lite fritt men ändå tog han fram Glenn Strömbergs kokbok ifall att… Det var i alla fall värt varenda minut att laga till en Osso Buco själv!

Nu blir det frulle dags och det har vi glömt att fixa! 

   
 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge