Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Nu är det roliga över…

Lästid: 1 min

Det var längesen jag anordnade ett event och nu har jag plötsligt gjort ett bloggevent! Det blev ett mysigt bloggevent med fokus på oss mammor. Hoppas på fler event, att gå på event och göra event igen. Misströstar er inte nu mina läsare! Det finns planer med event för er 🙂

Vill bara skriva lite kort innan Zzzz och mer kommer imorgon eller under helgen.

Hoppas att våra bloggmammor blev nöjda med innehållet i goodie bags! God natt!
IMG_4791.PNG

IMG_4783.JPG

IMG_4787.JPG

 

Visst är de fina och kanon saftiga å goda! Tack Cupcake Time by Heidi i Linné Göteborg!

IMG_4789.JPG

 

Dessa söta armband och nyckelringer kommer från Creative Things by Erika!

De kostar 50kr varav 35kr går direkt till Bröstcancerfonden och arosa Bandet!

IMG_4784.JPGTack SvenskKombucha för att vi fick smaka på denna “Exilir of life” drycken!

Mer om eventet och bilder kommer inom kort! 🙂

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge