Nu är det Julafton!

Lästid: 1 min

Ligger i rummet och tittar på julgranen som jag satte upp och de andra pyntade. Nu är nästan alla julklappar under granen. Måns håller fortfarande på med sin hemmagjorda nougat. De andra har gått och lagt sig men inte alla, mamma C & pappa B är uppe och slår in paket.

Tilda vägrade däremot gå lägga sig. Vi lade henne säkert 5-6 gånger och hon ville upp å vara med. Ville vara på soffan, springa runt och skrika å stolla sig. Nu ligger hon äntligen bredvid mig och ville ha sin mamma å tar upp hela 90cm säng å jag får typ 30cm med halv rumpan utanför sängen. Måns erbjöd sig att vi turas om men om jag inte får plats så blir det inte mycket för honom heller. Det är tydligen för varmt att sova uppe på våningssängen så vi drar nog ner madrassen på golvet. Det är bara att Tilda vaknar alltid då och då å flumma i sömnen och leta efter mina armar å vill lägga benen på mig….

Imorn kl.9 är det bestämt att det är julfrukost och några ska åka skidor. Jag måste nog investera ett par moon-boots eller nåt för mina fötter frös nästan ihjäl idag.

God Jul ❤️❤️❤️
IMG_5807.JPG

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge