Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Nu är det Julafton!

Lästid: 1 min

Ligger i rummet och tittar på julgranen som jag satte upp och de andra pyntade. Nu är nästan alla julklappar under granen. Måns håller fortfarande på med sin hemmagjorda nougat. De andra har gått och lagt sig men inte alla, mamma C & pappa B är uppe och slår in paket.

Tilda vägrade däremot gå lägga sig. Vi lade henne säkert 5-6 gånger och hon ville upp å vara med. Ville vara på soffan, springa runt och skrika å stolla sig. Nu ligger hon äntligen bredvid mig och ville ha sin mamma å tar upp hela 90cm säng å jag får typ 30cm med halv rumpan utanför sängen. Måns erbjöd sig att vi turas om men om jag inte får plats så blir det inte mycket för honom heller. Det är tydligen för varmt att sova uppe på våningssängen så vi drar nog ner madrassen på golvet. Det är bara att Tilda vaknar alltid då och då å flumma i sömnen och leta efter mina armar å vill lägga benen på mig….

Imorn kl.9 är det bestämt att det är julfrukost och några ska åka skidor. Jag måste nog investera ett par moon-boots eller nåt för mina fötter frös nästan ihjäl idag.

God Jul ❤️❤️❤️
IMG_5807.JPG

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge