Norrmejerier – Fjällfil (sponsrad video)

Lästid: 1 min

Frukost… Jag har faktisk blivit lite bättre på att äta frukost nu när jag har barn. Tilda säger ibland “mamma ska du inte äta frukost med mig?” och hur svarar man på det när man vill lära de små att sitta vid matbordet och äta sin frukost, och man själv skippar.

Så vad äter du till frukost? Jag gillar kvarg med vaniljsmak (även jag vet ju att det är typ 0% äkta vanilj i). Jag har funderat på att börja äta fil, Fjällfil. Detta skriver jag inte bara för att inlägget är sponsrat. Det är bara sammanträffande plus att jag har sett att man kunde få Rörstrand skålar när man har köpt Fjällfil eller Fjällyoghurt, max 4 skålar kunde man få. Nu är de ju slut och fort gick de åt. Så jag väntar på nästa omgång av skålar. Då ska jag banne mig köpa Fjällfil. Jag vill ha de nya fina ljusblåa Rörstrand skålar som matchar min Rörstrand mugg som jag fick när jag var blodgivare. Jag har dock bara en mugg 🙂

Gillar du fil? Vad äter du annars till frukost?

/Sponsrat inlägg i samarbete med Norrmejerier Fjällfil

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge