Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Norrmejerier – Fjällfil (sponsrad video)

Lästid: 1 min

Frukost… Jag har faktisk blivit lite bättre på att äta frukost nu när jag har barn. Tilda säger ibland “mamma ska du inte äta frukost med mig?” och hur svarar man på det när man vill lära de små att sitta vid matbordet och äta sin frukost, och man själv skippar.

Så vad äter du till frukost? Jag gillar kvarg med vaniljsmak (även jag vet ju att det är typ 0% äkta vanilj i). Jag har funderat på att börja äta fil, Fjällfil. Detta skriver jag inte bara för att inlägget är sponsrat. Det är bara sammanträffande plus att jag har sett att man kunde få Rörstrand skålar när man har köpt Fjällfil eller Fjällyoghurt, max 4 skålar kunde man få. Nu är de ju slut och fort gick de åt. Så jag väntar på nästa omgång av skålar. Då ska jag banne mig köpa Fjällfil. Jag vill ha de nya fina ljusblåa Rörstrand skålar som matchar min Rörstrand mugg som jag fick när jag var blodgivare. Jag har dock bara en mugg 🙂

Gillar du fil? Vad äter du annars till frukost?

/Sponsrat inlägg i samarbete med Norrmejerier Fjällfil

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge