Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Nom Nom bollar

Lästid: 1 min

Hade massor med Mariekex, kakao och kokosflingor plus 2 burkar kondenserad mjölk… vad gör man? Jo, Nom Nom bollar! (Nom = mjölk på thai). Påminner om havrebollar men utan smör och du smular inte så mycket.

IMG_6252.JPG
Här är mitt enkla recept på mina Nom Nom bollar!

Ca 60 småbollar

1 rulle Mariekex (ca 5dl)*
1 burk Söt kondenserad mjölk
2 dl kokosflingor + lite för rullning
2-3 msk kakaopulver

Krossa kexen i en matberedare om du har. Blanda allting och forma till småbollar. Rulla i kokosflingor. Kyl i 30 min. Njut!

*Du kan använda degestivekex eller annat kex.
*ha lite olja i händerna för att slippa kladd

 

IMG_6247.JPGFår se vad jag hittar på senare med resten 🙂

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge