Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Efter hos frisören, nöjd?

Lästid: 1 min

Ny frisyr? Nja.
Tycker INTE att jag har en ny frilla. Bara lite” trimning” och etapper som blev rätt så mycket. Det var hår överallt på golvet.

Jag är inte så nöjd nu efter att jag har kommit hem och försökte fixa å dona lite själv med barret.

VARFÖR är det så här varje gång? Allting var bra i frisörsalongen men när man väl lämnat frisörstolen så blir det så här. Hittar alltid fel fast jag försöker ju inte hitta fel. Jag vill ser mig själv som ” fan vilken pingla jag är!”.

Fick nöjda mig med byggkillarna på taket som visslade efter en när jag cyklade förbi på vägen hem.

Kommentera gärna!
Ni som är i Göteborg har en favorit frisör så tipsa gärna!
Ingen före/efter bilder men kan säga att det är kort och inte mycket kvar när jag sätter upp håret.
IMG_4442.JPG
IMG_4429.JPG

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge