No Wifi

Lästid: 1 min

En timme gick åt att försöka få igång WiFi igår. Här är det Bredbandsbolaget som gäller och bredband ingår i hyran. Allting var inkopplad så vi slapp göra det förutom att sätta in våra prylar och logga in osv. Man skulle få aktiveringskod om man ringer kundtjänsten… Det trodde vi ja! “Kom igång på 15min”? nej du, falskt marknadsföring.

Vi ringde de 5 gånger och blev bortkopplad minst 3-4 gånger till olika personer när Måns pratade i 45 min och sedan blev han bortkopplad för gott och la på. Jag ringde senare och “löste” det på 8 min… men först hittade de inte oss, fel postnr hade de så det krockade med nåt sa dem men skulle lösa det och vi skulle få inloggningskoden på SMS inom 30 min(!) som det stod i infobladet plus i luren…och så 1 tim 20 min senare utan WiFi. Suck. Så jag ringde igen. Suck. Då kunde den här personen se att koden var skapad men hade inte skickat…nähää! Då fick jag anv.id och lösenord direkt istället. Trodde ni att det funkade? Och jodå, jag startade om boxen och alla våra grejer som behöver WiFi. Jag gav upp och fortsatte med att tömma flyttlådorna…

 

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge