Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

No Wifi

Lästid: 1 min

En timme gick åt att försöka få igång WiFi igår. Här är det Bredbandsbolaget som gäller och bredband ingår i hyran. Allting var inkopplad så vi slapp göra det förutom att sätta in våra prylar och logga in osv. Man skulle få aktiveringskod om man ringer kundtjänsten… Det trodde vi ja! “Kom igång på 15min”? nej du, falskt marknadsföring.

Vi ringde de 5 gånger och blev bortkopplad minst 3-4 gånger till olika personer när Måns pratade i 45 min och sedan blev han bortkopplad för gott och la på. Jag ringde senare och “löste” det på 8 min… men först hittade de inte oss, fel postnr hade de så det krockade med nåt sa dem men skulle lösa det och vi skulle få inloggningskoden på SMS inom 30 min(!) som det stod i infobladet plus i luren…och så 1 tim 20 min senare utan WiFi. Suck. Så jag ringde igen. Suck. Då kunde den här personen se att koden var skapad men hade inte skickat…nähää! Då fick jag anv.id och lösenord direkt istället. Trodde ni att det funkade? Och jodå, jag startade om boxen och alla våra grejer som behöver WiFi. Jag gav upp och fortsatte med att tömma flyttlådorna…

 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge