Igår var jag igång hela dagen (och idag är jag bara seg).

Jag hade ett möte om bloggworkshopen med johanna och en partner som ska fortsätta sponsra med lokalen som vi ska ha varannan söndagar. Sedan lunchade vi och jobbade en stund med våra tills det var dags att hämta Tilda på förskolan (den enda dag hon gick också).

Tilda blev hämtad av farmor och farfar som körde från Halmstad. OM Tilda har sett fram emot detta! Precis när vi kom hem så knackade farfar på altanrutan så det var bara att packa Tildas saker. Det tog en timme och direkt efter de åkte så var Prim och jag ute igen och postade ett paket och handlade mat. Jag tänkte först att alla vi skulle följa med till Halmstad men mina två vildingar älskar att bråka och busa med varandra, så det är bra att de är ifrån varandra i några dagar. Jag vill också passa på att ta det lugnt med min ”nästan” ensamtid hemma och försöker ta itu med bloggen och företaget, bokföring och bokslut etc.

Tji fick jag

Trodde att jag skulle få mycket mer gjort men Prim var igång och härjade runt igår kväll och idag. Hon var rastlös och bestämde att vi skulle gå ut. Hon gick runt och sade ”yt” och sedan tog hon på sig mössan och jackan, hoppade upp på barnvagnen och väntade. Så det var bara att klä på henne och den lilla tiden hon fick vänta på mig så somnade hon! Det blev en runda i Nordstan då det småregnade och jag passade på att lämna tillbaka ett köp och provade lite rea-kläder som inte passade. Det gick ju inte heller att prova kläder i provrummet för Prim ville ut och kika in andra rummen!

Sista stoppet fick bli Saigon City för att handla och då vaknade Prim och hon ropade ”MAAAT”. Jepp, jag erbjöd henne ”banan” och jag fick tillbaka ”NEJ, MAT”. Det vara bara att åka hem och fixa käk.

Så när det är lite fritt, vad gör jag då på kvällar?

Tv.n var igång hela kvällen och jag fick se på vad jag ville (ändå var det svårt att välja vad jag ville se på Netflix så det fick vara nyheterna och såg slutet på premiären av Mästerkocken samtidig som jag vräkte i mig en halv pomelo med chilisalt istället.

Man kan lugnt säga att jag fick njuta lite av lugnet hemma…med Prim som bara pratar och pratar och dansar framför tv:n. Jag halvsov också en stunde men det fick jag inte för Prim som knockade mig med min mobil eller så satte hon sig på mitt huvud. Tilda är ju inte här så hon har ingen att bråkar och busar med.

Just det, facetajmade med Måns och Tilda också. Måns har det bra men var ute i en kall fabrik hela dan och kontrollerade produkterna eller vad det var han skulle göra. Sedan hängde man med två ryska som också jobbade för samma företag och de åt lyxsushi på hotellet. Inte så tokig ändå och han var redan i sängen när han ringde.

Nu halvligger jag i sängen så jag får passa på att fakturera… om jag inte somnar sittande haha!