NIVEA SUN I GÖTEBORG

Lästid: 2 min

Ta hand om dig i sommar med NIVEA SUNI semestertider är det extra viktigt att skydda sig mot solens skadliga strålar, men att hitta rätt råd och produkt är inte alltid lätt. Därför finns NIVEA SUN-teamet till hands runt om i Sverige för att ge dig och din familj tips om solskydd och produkter. 

NIVEA SUN – Nu är det Göteborgs tur! 

Jag vill tipsa er att mellan 12 och 18 juli kan ni träffa NIVEA SUN-teamet för tips och råd på platser som Slottsskogen, Vasaparken, Kungsparken, Heden och Sillvik badstrand. (Vid dålig väder kan platser ändras)

  

Jag kommer få testa lite NIVEA SUN produkter men jag kan säga att jag använder NIVEA SUN Kids Protect & Sensitive Sun Spray (SPF 50+). Lotionen innehåller varken parfym, färgämnen eller konserveringsmedel och minskar effektivt risken för hudallergier. Skydda barnens känsliga hud och är högeffektiv. 

Man kan tro att jag borde tål solen mer då jag kommer från Thailand. Jodå, jag blir solbrun på bara 15 min och därför måste jag skydda min hud med SPF 50+ eller högre. Även jag bara sitter i skuggan eller under en parasol så får jag färg. Sedan får jag värmeutslag, vattenblåsor och soleksem. Inte så trevligt. 

(Sponsrad tips! Dock ett bra tips, för ni vet väl att ni måste TA HAND OM DIG i solen och skydda huden.)

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge