Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

NIVEA SUN I GÖTEBORG

Lästid: 1 min

Ta hand om dig i sommar med NIVEA SUNI semestertider är det extra viktigt att skydda sig mot solens skadliga strålar, men att hitta rätt råd och produkt är inte alltid lätt. Därför finns NIVEA SUN-teamet till hands runt om i Sverige för att ge dig och din familj tips om solskydd och produkter. 

NIVEA SUN – Nu är det Göteborgs tur! 

Jag vill tipsa er att mellan 12 och 18 juli kan ni träffa NIVEA SUN-teamet för tips och råd på platser som Slottsskogen, Vasaparken, Kungsparken, Heden och Sillvik badstrand. (Vid dålig väder kan platser ändras)

  

Jag kommer få testa lite NIVEA SUN produkter men jag kan säga att jag använder NIVEA SUN Kids Protect & Sensitive Sun Spray (SPF 50+). Lotionen innehåller varken parfym, färgämnen eller konserveringsmedel och minskar effektivt risken för hudallergier. Skydda barnens känsliga hud och är högeffektiv. 

Man kan tro att jag borde tål solen mer då jag kommer från Thailand. Jodå, jag blir solbrun på bara 15 min och därför måste jag skydda min hud med SPF 50+ eller högre. Även jag bara sitter i skuggan eller under en parasol så får jag färg. Sedan får jag värmeutslag, vattenblåsor och soleksem. Inte så trevligt. 

(Sponsrad tips! Dock ett bra tips, för ni vet väl att ni måste TA HAND OM DIG i solen och skydda huden.)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge