Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Nintendo Julkrans av pärlor

Lästid: 1 min

Så som Måns har kämpat med ikväll och gjorde klart den sista halvan av kransen som han påbörjade i lördag.

Jag hade nudlar och chili abstinens. Måns hade pärlor-abstinens haha! Hans julprojekt sattes igång så fort han vaknade! Han höll på tills de julgrans-gröna färger tog slut. Sedan fick jag gå två rundor till Panduro som hade slut på just de julgransgröna och julröda färger. Han kan numren på alla färgerna också.

 

Vill man så kan man kolla in Pintarest efter “Perler beads” eller på Instagram @pappasparlor för inspo men en som heter #plind är legend och grymmare då kan gör lampor av pärlor! Måns har faktisk fått en förfrågan om han kunde göra en tavla med Mario cart. Det kommer ta sin lilla tid att hitta en tävla och sen pärla.

Jag har en bra man som gillar matlagning från grunden, surdegsbakning och att pärla haha! Vad har du, din man eller din respektiv för hobby?

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge