Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Nimis i Kullaberg

Lästid: 1 min

Det låter som ett fantasiland Nimis i Ladonia men det är egentligen i Kullaberg. Det är ett konstverk ute i naturen som konstnären Lars Vilks byggde av drivved, plankor och trädgrenar.

Bild: Aftonbladet (klicka på bilden för mer läsning om Nimis)

Mitt lilla påhitt till utflyktsmålet Nimis igår gick inte så bra som jag hade tänkt mig. När det ingår promenader eller vandring i skogen så är det svårt att vet hur vägen till målet skulle vara. På Google Maps stod det 18min.

Branta vägar inget för småbarn!

Den här gången hade jag inte kollat upp recensioner så ingående och därför inte sett att någon har skrivit om vägen dit… och att det skulle vara svårt för barnen men branta vägar på bergsstigar. Så nu vet du 🙂

På vägen från parkeringen till Nimis var uppför och nerför. Så man bör ha bra skor och kläder. Jag tänkte att det skulle vara en skogspromenad men det var lite jobbigt att ta sig ner för berget mot Nimis.

Jag vet inte hur mycket vi hade kvar att gå men vi vände när det visade sig vara brantare och Måns frågade ett gäng som kom därifrån som sade att det var brant och jobbigare och jobbigare. Vissa bakom oss hade yngre barn… fortfarande bäbis, kanske 10 månader. Livsfarligt att ha med så små barn.

Vi vände för att Tilda blev kissnödig och ville absolut inte kissa i skogen. Vi såg en orm, ekorre (med en ekollon i handen enl.Tilda), en grön larv på vägen(!) som Tilda såg och en svart bagge också. Penny hade somnat medan Måns har henne och hon var så ledlös så det blev svårt att gå nerför i den branta skogsstigen.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge