Idag öppnar Newbie Store i Göteborg. Och ALLA mammor med eller utan barnvagnar tänkte samma…MÅSTE DIT! Goodiebag utlovade till de första 100 handlande kunder.


Jag kom dit med Prim 10:10 och kön var lång och den gick genom hels den avlånga byggnaden och runt hörnet liksom. Jag tog en promenad förbi hela kön och hittade först Malin ”Göteborgsmamman som var redan där och köade innan klockan var 10, lika så för Tanja ”Storstadsmamman” som stod längre bak i kön. Emma ”På Smällen!” kom senare.

Så här såg det ut… och det var långt kö bakom fotografen, och kön gick lång in bortåt och runt hörnet och vidare..,genom köpcentrum liksom. (Bild: KappAhl på Facebook)

Jag gick sedan direkt till Newbie Store och kollade. En rätt så liten butik men med supersöta kläder (som även finns på Kappahl). Man släppte in några åt gången och det fanns barnvagnsparkeringar och vakt.


Sedan orkade inte Malin, Tanja och Emma köa så jag joinade dem och vi fikade på Espresso House.


Nej, jag gick vidare och kollade in andra butiker. När jag kikade in så var det inga erbjudande om rabatter. Frågade en mamma som hade handlat och vad man fick var en flaska vatten och en lite vit mjukiskanin (99kr).

Jag gick tillbaka till Newbie och kollade in ändå när det inte var nån kö. Så detta efter kl.12.

Så jag tänkte att om jag ska köpa en jacka till Prim så går jag till Kappahl där det är just nu 20% rabatt på barnjackor inkl. Newbie! Frågade personalen om rabatten gällde även på Newbie Store i o m Newbie är eget märke hos Kappahl och det är dessutom samma chef på Kappahl och Newbie Store. Personalen visste inte riktig om 20% rabatten men de skulle ta reda på det.


Prim blev helt tokig och verkade gilla alla kläder där! Det blir dyrt ?