Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Newbie Store premiär på Förlunda Torg

Lästid: 1 min

Idag öppnar Newbie Store i Göteborg. Och ALLA mammor med eller utan barnvagnar tänkte samma…MÅSTE DIT! Goodiebag utlovade till de första 100 handlande kunder. 


Jag kom dit med Prim 10:10 och kön var lång och den gick genom hels den avlånga byggnaden och runt hörnet liksom. Jag tog en promenad förbi hela kön och hittade först MalinGöteborgsmamman som var redan där och köade innan klockan var 10, lika så för Tanja ”Storstadsmamman” som stod längre bak i kön. EmmaPå Smällen!” kom senare. 

Så här såg det ut… och det var långt kö bakom fotografen, och kön gick lång in bortåt och runt hörnet och vidare..,genom köpcentrum liksom. (Bild: KappAhl på Facebook)

Jag gick sedan direkt till Newbie Store och kollade. En rätt så liten butik men med supersöta kläder (som även finns på Kappahl). Man släppte in några åt gången och det fanns barnvagnsparkeringar och vakt. 


Sedan orkade inte Malin, Tanja och Emma köa så jag joinade dem och vi fikade på Espresso House. 


Nej, jag gick vidare och kollade in andra butiker. När jag kikade in så var det inga erbjudande om rabatter. Frågade en mamma som hade handlat och vad man fick var en flaska vatten och en lite vit mjukiskanin (99kr). 

Jag gick tillbaka till Newbie och kollade in ändå när det inte var nån kö. Så detta efter kl.12. 

Så jag tänkte att om jag ska köpa en jacka till Prim så går jag till Kappahl där det är just nu 20% rabatt på barnjackor inkl. Newbie! Frågade personalen om rabatten gällde även på Newbie Store i o m Newbie är eget märke hos Kappahl och det är dessutom samma chef på Kappahl och Newbie Store. Personalen visste inte riktig om 20% rabatten men de skulle ta reda på det. 


Prim blev helt tokig och verkade gilla alla kläder där! Det blir dyrt ?

Print Friendly, PDF & Email

4 kommentarer om “Newbie Store premiär på Förlunda Torg

 1. Du gjorde rätt i som inte köade med alla momzillas i kön. Rabatten borde gälla imed jag tror de inte är så avancerade att de har två olika system för köphantering inom samma koncern. Kappalh och Newbie är samma, bara det vill nicha sig på marknaden och därför hakar man på momzillas som älskar Newbie märket och anser den är “lyxmärke” som Polarn och Pyret att de öppnar sin flaggskepp Newbie affärer.

  1. Ja precis det är samma och det var hysteriskt att det blev så ståhej och inget rabatt på plats heller

 2. Wow det visste jag inte de öppnat 🙂 tack för bra tips och ska absolut kolla in den nästa gång jag är i Frölunda 🙂

  Ha en fin helg:)

  LOVE Maria på Inredningsvis

  1. Tack för din kommentar ? Det finns mycket finfina söta kläder där och önskar det finns i min storlek också haha

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge