Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Nätverka ikväll på HAK

Lästid: 1 min

Ikväll är det lite After Work på Scandic Europa i deras restaruang HAK. Jag hänger med Johanna och kollar läget. Så kavajen på och damma av konsten att mingla haha! Kul nog så tänkte vi lika och tog på oss beige kavaj!

Hittils har jag träffat två intressanta samarbetspartner! Så många roliga människor med idéer.

Vem är jag här då? Presenterade mig som “bloggare” med klistermärken “Jag är beroende av Social Media” och “Jag söker samarbetspartner”. Kan säga att jag fick positiva reaktioner!

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Nätverka ikväll på HAK

  1. Låter som ett jättekul sätt att nätverka. Speciellt som det säkert är lätt att bli lite ensam som egenföretagare utan kollegor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge