Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Nätverk deluxe med Poppels Bryggeri 

Lästid: 1 min

Som egenföretagare så är man ju oftast ensam. Därför måste man pusha på sig själv att våga möta andra in IRL och inte bara på social media.

I onsdags var jag på ett StartUps Afterwork som NyföretagarCentrum brukar ha den första onsdagen i varje månad. Där tog jag med mig smyckedesigner Molina och bröllopsfotografen Jessica så att de kunde mötas. Sedan fastnade jag med tre andra och vi pratade om LinkedIn. Så nu ska jag fixa till den kanalen också. 

Igår var jag på en föreläsning om ”Social media – brus eller business?” på Chalmers Uni. 

Det var tre intressanta föreläsare. VD på Poppels ölbryggeriet var först ut och berättade hur deras öl blev ett hantverk. Sedan var det om ”Social Selling” och innehållsmarknadsföring (content marketing). Många bra verktyg för småföretagare att tänka på och ta del av. Många punkter var självklara men det var ganska blandade åldrar så jag förstår att andra som är äldre än mig inte kopplar riktig med social media och varför är det så viktigt när det kommer till sälj och marknadsföring. 

Och så det här med att mingla & nätverka. Det är verkligen en kompetens som jag bör tränar på att bli bättre. Att våga gå på och prata med folk för att vinna mig nya kontakter och kunder. 

Är du bra på att mingla/nätverka? Vad är ditt tips? 

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Nätverk deluxe med Poppels Bryggeri 

  1. Ja du, det enda jag skulle fråga om vad vilka ord som de associerar med Thailand tex med tanke på din blogg som en öppning i minglandet. Ta med visitkort och samla och kategorisera dem. Skriv ner vad du kom ihåg om varje person/visitkort och utveckla hur de kan hjälpa dig i ditt företagandet. Eller något fyndig du vill komma ihåg om personen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge