Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Nattugglan

Lästid: 1 min

Envis som jag är så har jag hållit på med att få igång bloggen och är vaken tills nu. Tilda vaknade runt kl.01:30 å satt i spjällsägen å tjooade. Blöjan var rätt full så jag byte på henne även jag brukar inte ta upp henne mitt i natten och byta. Vad hände då? Hon blev lite pigg å ville trycka på tangentbordet fast hon fick leka med Ipad. Å så flippade hon runt i vår säng, i sin säng, satte sig upp, skakade galler, gnällde å tillslut somnade hon kl.3. Hon lyckades somna själv på magen med mycket gnäll. Och jag fortsatte med layouten i bloggen. Kände mig lite handikappad eftersom det är lite begränsad med teman och domänen ligger på Minbebis.com och inte i nån extern server. Jag ville in och mecka i wp-content mappen typ å ändra hela layouten själv. Nu fick jag det att låta att jag vet vad jag pratar om…hmm. Jag ska alltid krångla. Keep it simple…måste påminna mig själv varje gång oavsett vad ✌

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge