Jahapp. Ligger vaken sedan kl. 4:30 och började fantisera vidare när Tilda sade att hon ville kräka!

Tilda hostade så mycket att hon ville kräka. Åh nej tänkte direkt på vinterkräksjukan fast vi har än så länge klarat oss alla åren. Ändå. Inte kul att sätta sig på ett plan eller smittar ner hela flygplatsen. Tänk pandemi! Att alla skulle bli smittade och Tilda har fått hela världen att kräka…

Som tur är så blev det inte nåt med kräkningen . Tilda fick dricka lite vatten och hostan dämpades. Nu sover hon gott igen. Båda barnen var förkylda och Tilda har haft hostan ett tag till och från. Prim är bara snorig men i två veckor nu. Jobbigt för barnen, och jag som ligger och vaktar dem. Alltid. Måns bara sover igenom allting, det är sällan han går upp om jag inte petar till honom typ.

Det var det fetaste mini-burger Tilda fick på Park Inn hotell då köket glömde att det skulle vara en mini-burgare.

Jaja jag ligger och bloggar lite nu som du har märkt. Ju mer jag skriver i detta inlägg så fick jag redan dela upp den till tre olika inlägg! Så många tankar som flyger runt eller så tänker jag att jag passar på nu när jag har wi-fi. Sedan kommer vi sitta på flygplanet i 11 timmar och säkert 2-3 timmar till på bussen till Havanna. Vi ska nämligen landa i Varadero.

Så, jag kan inte lova att jag kommer uppdatera ofta men självklart vill jag det också. Jag kan lova att det blir en film! Har 3 timmar som jag kan filma så något kul ska jag kunna klippa ihop 🙂

Hoppas du vill följa vår resa!