Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Nattugglan med mardröm om kräk-pandemi

Nattugglan med mardröm om kräk-pandemi
Lästid: 1 min

Jahapp. Ligger vaken sedan kl. 4:30 och började fantisera vidare när Tilda sade att hon ville kräka!

Tilda hostade så mycket att hon ville kräka. Åh nej tänkte direkt på vinterkräksjukan fast vi har än så länge klarat oss alla åren. Ändå. Inte kul att sätta sig på ett plan eller smittar ner hela flygplatsen. Tänk pandemi! Att alla skulle bli smittade och Tilda har fått hela världen att kräka…

Som tur är så blev det inte nåt med kräkningen . Tilda fick dricka lite vatten och hostan dämpades. Nu sover hon gott igen. Båda barnen var förkylda och Tilda har haft hostan ett tag till och från. Prim är bara snorig men i två veckor nu. Jobbigt för barnen, och jag som ligger och vaktar dem. Alltid. Måns bara sover igenom allting, det är sällan han går upp om jag inte petar till honom typ.

Det var det fetaste mini-burger Tilda fick på Park Inn hotell då köket glömde att det skulle vara en mini-burgare.

Jaja jag ligger och bloggar lite nu som du har märkt. Ju mer jag skriver i detta inlägg så fick jag redan dela upp den till tre olika inlägg! Så många tankar som flyger runt eller så tänker jag att jag passar på nu när jag har wi-fi. Sedan kommer vi sitta på flygplanet i 11 timmar och säkert 2-3 timmar till på bussen till Havanna. Vi ska nämligen landa i Varadero.

Så, jag kan inte lova att jag kommer uppdatera ofta men självklart vill jag det också. Jag kan lova att det blir en film! Har 3 timmar som jag kan filma så något kul ska jag kunna klippa ihop 🙂

Hoppas du vill följa vår resa!

Print Friendly, PDF & Email

4 kommentarer om “Nattugglan med mardröm om kräk-pandemi

 1. Hoppas ni slipper alla kräkningar och att resan blir som en dröm 😀

 2. Ha en underbar resa!
  Ser framemot alla härliga bilder och inlägg från Kuba.

 3. Åh krya!

  Din blogg är nominerad av dina läsare i en av kategorierna i Årets blogg tävlingen i min blogg 🙂
  Den bloggen med flest röster i varje kategori vinner en länkning i min blogg under hela 2018!
  Röstningen pågår tills den 30/11. Lycka till! 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge