har varit så jäkla trött under vecka och somnat med Tilda nästan varje dag när jag nattade henne. Vissa dagar har jag somnat med kläder och smink…vaknat mitt i natten men inte orkat gå tvätta av mig. Segt, så segt. Skyller på tidsomställningen. Jag brukar vara en nattuggla och somnar inte förrän mellan 01 och 03. Det brukade då ligga och surfa, blogga och göra ett och annat när alla har somnat. Det var typ min egen tid. 

Idag nattade Måns Tilda kl.21:30 och hon vill “läsa” Bajs-plutten, Prinsessan och Pottan å Läggdags i den ordningen. Runt kl.22 kom jag inte och det var släckt men Tilda var klarvaken men Måns hade somnat! Tilda vill alltid ha min arm och lägga benen på mig. Jag somnade före Tilda haha. Tänkte att om jag låg bara stilla och “låtsas”sova så somnar hon själv. Jag vaknade igen vid midnatt och nu sitter jag uppe och maraton tittar på Ex on the beach på kanal 11….döööh. 

Förstår inte varför jag fastnar alltid på sådana program. Unga killar och tjejer i Karibien med obegränsad alkohol, flirt, sex, intrig, rävspel…you name it. Jag vill inte ens tänka på hur det kommer vara NÄR Tilda blir 18 och hon får göra vad hon vill…gaah! Jag tyckte att jag VAR vild i mina unga dar.