Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Nattugglan is back

Lästid: 1 min

har varit så jäkla trött under vecka och somnat med Tilda nästan varje dag när jag nattade henne. Vissa dagar har jag somnat med kläder och smink…vaknat mitt i natten men inte orkat gå tvätta av mig. Segt, så segt. Skyller på tidsomställningen. Jag brukar vara en nattuggla och somnar inte förrän mellan 01 och 03. Det brukade då ligga och surfa, blogga och göra ett och annat när alla har somnat. Det var typ min egen tid. 

Idag nattade Måns Tilda kl.21:30 och hon vill “läsa” Bajs-plutten, Prinsessan och Pottan å Läggdags i den ordningen. Runt kl.22 kom jag inte och det var släckt men Tilda var klarvaken men Måns hade somnat! Tilda vill alltid ha min arm och lägga benen på mig. Jag somnade före Tilda haha. Tänkte att om jag låg bara stilla och “låtsas”sova så somnar hon själv. Jag vaknade igen vid midnatt och nu sitter jag uppe och maraton tittar på Ex on the beach på kanal 11….döööh. 

Förstår inte varför jag fastnar alltid på sådana program. Unga killar och tjejer i Karibien med obegränsad alkohol, flirt, sex, intrig, rävspel…you name it. Jag vill inte ens tänka på hur det kommer vara NÄR Tilda blir 18 och hon får göra vad hon vill…gaah! Jag tyckte att jag VAR vild i mina unga dar. 

  

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge