Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Nattuggla till bebis

Lästid: 1 min

Nu är det andra natten i rad som Baby Prim har varit vaken, inte hela natten men mer aktiv. Hon brukar titta runt med sina stora uppspända ögon när hon ligger i sin Babynest, och sparkar av filten. 

Hela igår kväll och under natt har hon somnat till vid varje slurk mjölk MEN så fort jag hade flyttat henne till Babynestet så vaknade hon, bajsade lite och så började vi om igen. Vid midnatt fick hon ligga på mage på min bröstkorg och hon somnade till nästan direkt. Och igen…flyttade henne till nestet då vaknade hon och bara vara på bröstkorgen funkade. Det verkar som hon VILL HA närhet… men jojo, det är klart hon vill ha det mer nu och visar det också. Hon har fått ligga direkt på sängen få jag ammat henne och hon har sovit gott en bit ifrån mig i alla fall. 

Hon får gärna vara på min bröstkorg men jag blir bara orolig att JAG somnar och hon glider av, dock har vi 180 cm säng för oss själva och ligger mitt på sängen. Ibland vaknade jag och trodde att jag hade mosat henne… Det måste vara från den mardröm jag hade i slutet av graviditeten jag inte har berättat. Att vakna upp och undrade var bebisen tog vägen under alla tre puffiga täcken var inte kul.

  Hur ombonad Babynestet än är så är sängen och mammas bröstkorg bäst 😊

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge