Nu är det andra natten i rad som Baby Prim har varit vaken, inte hela natten men mer aktiv. Hon brukar titta runt med sina stora uppspända ögon när hon ligger i sin Babynest, och sparkar av filten. 

Hela igår kväll och under natt har hon somnat till vid varje slurk mjölk MEN så fort jag hade flyttat henne till Babynestet så vaknade hon, bajsade lite och så började vi om igen. Vid midnatt fick hon ligga på mage på min bröstkorg och hon somnade till nästan direkt. Och igen…flyttade henne till nestet då vaknade hon och bara vara på bröstkorgen funkade. Det verkar som hon VILL HA närhet… men jojo, det är klart hon vill ha det mer nu och visar det också. Hon har fått ligga direkt på sängen få jag ammat henne och hon har sovit gott en bit ifrån mig i alla fall. 

Hon får gärna vara på min bröstkorg men jag blir bara orolig att JAG somnar och hon glider av, dock har vi 180 cm säng för oss själva och ligger mitt på sängen. Ibland vaknade jag och trodde att jag hade mosat henne… Det måste vara från den mardröm jag hade i slutet av graviditeten jag inte har berättat. Att vakna upp och undrade var bebisen tog vägen under alla tre puffiga täcken var inte kul.

  Hur ombonad Babynestet än är så är sängen och mammas bröstkorg bäst 😊