Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Nattgäst från London

Lästid: 1 min

Alla ligger och snarka nu. Tilda var hyper nu i slutet när faster Anna kom innanför dörren strax efter midnatt, hela vägen från London. Det var länge sen vi har fått se Tilda riktig gkad och tvekade inte en sekund att kuta allt hon hade och hoppade upp i Annas armar. Sedan ville hon visa allt möjligt, plingade på sin mini-piano, studsade på soffan några rundor, skrek och fake skrattade å var allmän hyper. Tilda ville inte lägga sig och plöstligt så gick det hur bra som helst att borsta tänderna (igen) tillsammans med Anna.

En kort film från tidigare idag, när Tilda hade bäddat ner sig på golvet

Å gissa vilka som är förkylda här och vem som har torkat snorr hela dagarna i två dagar… Än så länge är jag frisk! *tvi-tvi-tvi*

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge