loader image

thaimorsan logo

Vill du komma i kontakt?

Har du frågor om recept, samarbete eller annat?

hej@thaimorsan.se

 

Facebook

När vi vinkade av Tilda på Arlanda

Liten ut i vida världen…

Det var ett nonstop flyg med Thai Airways som avgick 14:30 från Arlanda som Tilda åkte med. Det går ett flyg med Thai en gång om dagen samma tid varje dag. Vid midnatt svensk tid landade de och då var det 5 på morgonen thai tid.

Tildas morfar tog bilden inne vid gaten

Om man ser på filmen så verkade Tilda inte ha några bekymmer i världen och skuttade glatt i väg. Jag tycker att det är jobbigare att vinka av. Jag blev lite tårögd i min högra ögat, bara lite som att jag fick något i ögonen. Jag kollade till Måns, han gick med solbrillor i en mörk tunnel när vi var på väg till bilen. Jag frågade om han blev lite ledsen, ja lite sa han och lite dämpad var han. De 10 minuterna från att vi vinkade av och gick till bilen så kändes jag en liten tomhet och att det var konstigt att Tilda skulle vara långt bort.

Är det så det känns att se sitt barn breda ut sina vingar och snart flyr de boet? Hon är bara 5 år och hon kommer förhoppningsvis reser jorden runt. Hoppas att hon lär sig något bra i Thailand. Kul kommer hon säkert ha.

Se den här korta filmen när vi vinkade av.

2 kommentarer om “När vi vinkade av Tilda på Arlanda

 1. Fantastiskt att ni som föräldrar låter Tilda göra detta och släpper ert egna ego ett tag! Grymt gjort av er! Tänk hon kommer att ha det helt fantastiskt!
  Svar: Ah, alltså jag är inte heller besvärad av det men ibland så känner man helt enkelt inte för det 😉
  Hahaha kan tänka att du pratar med dig själv ja..haha gör du vad rolig du är och ställer frågan och ger dem lite tips på vägen också.

  https://lindamarie.nu/yellow-miss-sunshine/

  1. Haha dina svar! Jag glömde vad jag kommenterade på men det tog ett tag innan det plingade till i huvudet haha!

   Men oooja hon har det så bra, kanske för bra så hon kommer tycka att det är tråkigt när hon är tillbaka och ”vardagen” tar plats igen ??‍♀️?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge