Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

När maten tar slut på foodtrucks

Lästid: 1 min

Ok, nu kommer det ett blogginlägg om typ festivalmat.

Igår var vi på Cinco de Mayo på Lindholmens Foodmarket som de kör varje lördagar. Vi kom kl.16 och de stängde kl.17. Man skulle köpa blå-kuponger för mat och varje kupong är för en 1/2 portion. Vi köpte 4 kuponger och dricka betalade man som vanligt.

Vi har varit på Lindholmens Foodmarket några gånger och varje lördag är olika restauranger som säljer 2-3 rätter. Det går så bra och alltid långa köer både ute och inne. Utomhus så är det foodtrucks som står. Jag har ätit fishtacos, pokébowl, ostron och hamburgare här.

Igår köpte vi varsin hamburgare med chipotle och nachos plus varsin öl. Måns köade i 30 min för nachos för att hans visste inte att nötköttet tog slut. Vår hamburgare var goda med man ser att det vara Willys Garant Brioche bröd. Visst billiga och goda men inget homemade liksom.

Men nachos alltså… ser du köttet? Nötfärsen tog slut och de hade frågat Måns och det gick bra med fläsk. Köttet var okryddade och kom direkt från paketet och de måste har kört rakt in i ugnen.

Så när maten tar slut och man vill sälja mer?

Folk vill käka och det är feststämning. Då kan man sälja vad som helst och hur som helst eller?

Jag minns en sommar jag jag jobbade på ett story strand hotell på Tylösand. Det var After Beach, solen sken och musiken pumpade ute medan jag stod i kallköket. De unga kockarna ville gärna så ute och flippa hamburgare. Allting såldes slut så man var tvungen att åka att handla färdiga hamburgerbröd och hamburgerkött och stekte på.

Yes. Vi är beredda att betala när vi är hungriga och det är fest.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge