Ok, nu kommer det ett blogginlägg om typ festivalmat.

Igår var vi på Cinco de Mayo på Lindholmens Foodmarket som de kör varje lördagar. Vi kom kl.16 och de stängde kl.17. Man skulle köpa blå-kuponger för mat och varje kupong är för en 1/2 portion. Vi köpte 4 kuponger och dricka betalade man som vanligt.

Vi har varit på Lindholmens Foodmarket några gånger och varje lördag är olika restauranger som säljer 2-3 rätter. Det går så bra och alltid långa köer både ute och inne. Utomhus så är det foodtrucks som står. Jag har ätit fishtacos, pokébowl, ostron och hamburgare här.

Igår köpte vi varsin hamburgare med chipotle och nachos plus varsin öl. Måns köade i 30 min för nachos för att hans visste inte att nötköttet tog slut. Vår hamburgare var goda med man ser att det vara Willys Garant Brioche bröd. Visst billiga och goda men inget homemade liksom.

Men nachos alltså… ser du köttet? Nötfärsen tog slut och de hade frågat Måns och det gick bra med fläsk. Köttet var okryddade och kom direkt från paketet och de måste har kört rakt in i ugnen.

Så när maten tar slut och man vill sälja mer?

Folk vill käka och det är feststämning. Då kan man sälja vad som helst och hur som helst eller?

Jag minns en sommar jag jag jobbade på ett story strand hotell på Tylösand. Det var After Beach, solen sken och musiken pumpade ute medan jag stod i kallköket. De unga kockarna ville gärna så ute och flippa hamburgare. Allting såldes slut så man var tvungen att åka att handla färdiga hamburgerbröd och hamburgerkött och stekte på.

Yes. Vi är beredda att betala när vi är hungriga och det är fest.