Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

När mamma fixade en ”barnvagnscykeln”… 

Lästid: 1 min

Vad gör man när ett barn inte vill gå själv och den andra vill bara springa iväg. Och varför får alltid jag bära hem Tildas saker? Det kan vara en cykel eller vad det nu kan vara som hon vill ta med ut och inte orkar trampa mera eller ta med hem.

Vad gör du när du har två trötta barn, en barnvagn och en cykel som du måste då hem alla fort?


Jag satte cykelnframhjul i barnvagnskorgen, låste fast cykelstyret med barnvagnshanstaget och Prim ville gärna åka på cykeln ocv Tilda villa åka barnvagnen trots att hon är lite förstor och lång för den.

Det funkade ju bra så här me även jag fick gå sakta. Prim förstod och höll med båda händer på styret.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge