Gravid med #2: När jag misstänkte att jag var gravid…

Lästid: 1 min

Här kommer mitt första inlägg när jag skrev om graviditetsmisstankar.

Ni kommer kunna läsa alla ca 10-12 inlägg de närmaste dagar. Jag vill släppa de fri så att både jag och ni kommer ikapp till nutid och hänga med 🙂 Hoppas jag inte tråkar ut er.

Lör 27 juni 2015: Nu sitter jag och funderar… Är jag på tjocken? Redan?

Igår kände jag att brösten var ömma och idag har jag ont i den vänstra äggstocken…pulserande känsla typ. Kollade i min kalender så borde jag ha mens nu. Visst att jag brukar bokför i min kalender och det är oftast med +/- 2 dagar skillnad MEN jag har aldrig hamnat på den femte röda dagen  när jag borde ha fått mens och inga mens kom. Jag är alltså försenad!

OM vi är gravida så måste jag vara jäklig fertil eller så vill min kropp föda ett barn till innan jag blir 40. Jag blir 37 i november! Shit, asgammalt.

Vi försöker inte ens men vi har sagt att vi skulle ta det som det kommer.

Känner mig lite darrig. Nyfiken. Vill ta fram gravteststickan…

Emma och jag ska på ett litet event och så skulle hennes mamma med också. Vi ska ta ett glas efter eller nåt. Jag vill kunna dricka med ett gott samvete och veta.

Jag testade mig. Graviditetstestet visade NEGATIVT. Det var en lättnad…dock lite blandade känslor ändå. Vet inte. Det får bli ett glas för att ta ner nerverna!

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge