Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

När gravidhormoner tar över

Lästid: 2 min

Satte mig på spårvagnen mot Nordstan, måttligt road. Tilda ville inte komma med ut och ville vara med pappa. Så jag bara gick och lämnade far och dotter hemma.

Idag är det bara “HÅKAN HELLSTRÖM 4 juni 2016” i hjärnan på många, även för min man som bänkade sig för biljettsläppet idag kl.12. Det är dumt nog att tro att man ska komma in i sajten när ALLA också ska köpa. Hela dan går åt att bara vänta och det är minst 60 min väntetid för att få komma in i sajten. 

Varje gång jag hör Håkan Hellström så suckar jag. Han har fått för mycket utrymme i MITT liv. Särskilt när det en jäkla stå hej hit och dit när han ska spela. I protest varje gång så vill jag inte med på hans konsert, det är ändå inte min typ av musik. Jag kan lyssna på hans musik men inget mer. Och oansvarigt att lämna fyra småbarn med två gamlingar som får palla sig hit och vara barnvakt är inte sjysst när den dan kommer. Måns med syskonen och deras respektiv får gå utan mig. 

I alla fall. Jag har varit tyst och inte pratat med Måns sedan igår kväll. Han fattade ändå inte som vanligt vad eller varför. Jag går inte mer in i själva tjafset men jag känner att mina gravidhormoner tar över mer och så får jag alla möjliga tankar, blir mer ledsen och att jag inte har någon betydelse…och jag gillar Håkan Hellström ännu mindre nu! Just nu! Inte för att Måns ska på HHs konsert! Men det tror Måns. Igen, han fattar ingenting. Män. 

Skulle ta med Tilda till bibblan då det var barnkalas där till kl.15. Hon missade det för hon ville inte komma ut med mig så därför tog jag min frihet och shoppade lite basplagg som jag kan komma in i. Måns hade alltså suttit i över 2,5 tim innan han fick köpa 7 biljetter. Jag kunde se det då jag får sms om man handlar över 500kr på kortet. 

Nu är de ute far och dotter så att jag kan äta i lugn och ro…försöker vara mindre sur och kolla bilder på Tilda istället. Fick på henne den nya PoP vinteroverallen igår, storlek 98. 

Ni fattar säkert inte heller nåt i detta inlägg… Och det som är bra med att ha en blogg, att jag kan skriva av mig. 

  

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge